Pedicure behandeling

Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels.
Duur ca. 45 min.

Medische behandeling

Reumatische voet

De behandeling is gelijk aan een volledige pedicurebehandeling. Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels. Met het oog op reuma wordt tijdens deze behandeling extra goed naar de voet gekeken. U kunt vragen stellen en krijgt advies over uw voetverzorging.

Schimmelnagel

De behandeling is gelijk aan een volledige pedicurebehandeling. Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels. Met het oog op de schimmelinfectie wordt tijdens deze behandeling extra goed naar de nagels gekeken. U kunt vragen stellen en krijgt advies over uw voetverzorging.

Diabetische voet

Voetverzorging bij diabetespatiënten is extra belangrijk.. Het is verstandig Om enkele malen per jaar uw voeten te laten checken door de gespecialiseerde pedicure ook al heeft u geen klachten. Het voorkomen van voetproblemen is essentieel.

orthesiologie

Een verkeerde teenstand kan leiden tot een pijnlijke plek. Met een op maat gemaakt stukje zacht siliconenmateriaal (orthese) zorg ik ervoor dat de druk op die pijnlijke plek minder wordt. Ook kan ik met een orthese een likdoorn tussen of op de tenen drukvrij leggen, waardoor u er geen last van hebt.

Sinds 1 januari 2013 moet u een simm´s-classificatie hebben, wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding.

Tips

(Tips voor de persoonlijke voetverzorging)

Cosmetische behandeling

Nagelregulatie

Met behulp van een nagelbeugeltje en andere hulpmiddelen corrigeer ik een ingroeiende nagel. Ook verhelp ik met deze techniek een pijnlijke of ontstoken teennagel.

Nagelcorrectie met LCN-Wilde Pedique Plus

Wilde -Pedique Plus is een professioneel concept waarbij de teennagels kunnen worden gecorrigeerd. De gel is een elastische kunststof die zich aanpast aan alle bewegingen van de teennagel en voet, waardoor het op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Deze gel is zeer geschikt om mycosenagels te corrigeren, maar kan ook cosmetisch toegepast worden (o.a. ingescheurde nagels en French pedicure).

Nagelreparatie

Met een speciale techniek corrigeer ik een beschadigde nagel waardoor ingroeien van de nagelplaat wordt verholpen of voorkomen. Ik herstel een kapotte of gescheurde nagelplaat, zodat deze er weer mooi uitziet.