Pedicure behandelingen

Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels. Duur ca. 45 minuten.

Medische Pedicure behandeling

Reumatische Voet behandeling

Reumatische voet

De behandeling is gelijk aan een volledige pedicurebehandeling. Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels. Met het oog op reuma wordt tijdens deze behandeling extra goed naar de voet gekeken. U kunt vragen stellen en krijgt advies over uw voetverzorging.

Schimmel Voet behandeling

Schimmelnagel

De behandeling is gelijk aan een volledige pedicurebehandeling. Nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns of eeltpitten verwijderen, netjes afwerken van de nagels en als afsluiting een korte voetmassage met een crème naar keuze. Deze behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels. Met het oog op de schimmelinfectie wordt tijdens deze behandeling extra goed naar de nagels gekeken. U kunt vragen stellen en krijgt advies over uw voetverzorging.

Diabetische voet behandeling bij Medisch Pedicure Den Hout

Diabetische voet

Voetverzorging bij diabetespatiënten is extra belangrijk.. Het is verstandig Om enkele malen per jaar uw voeten te laten checken door de gespecialiseerde pedicure ook al heeft u geen klachten. Het voorkomen van voetproblemen is essentieel.

Orthesiologie behandeling bij Medisch Pedicure Den Hout

Orthesiologie

Een verkeerde teenstand kan leiden tot een pijnlijke plek. Met een op maat gemaakt stukje zacht siliconenmateriaal (orthese) zorg ik ervoor dat de druk op die pijnlijke plek minder wordt. Ook kan ik met een orthese een likdoorn tussen of op de tenen drukvrij leggen, waardoor u er geen last van hebt.

Let op:

Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding? Hou er dan rekening mee dat u een Simm’s classificatie moet hebben per 1 januari 2013.

Tips voor persoonlijke voetverzorging? Kijk op onze specialiteiten pagina.

Cosmetische behandeling

Nagel regulatie - cosmetische behandeling bij Medisch Pedicure Den Hout

Nagelregulatie

Met behulp van een nagelbeugeltje en andere hulpmiddelen corrigeer ik een ingroeiende nagel. Ook verhelp ik met deze techniek een pijnlijke of ontstoken teennagel.

LCN Wilde Pedique nagelcorrectie

Nagelcorrectie met LCN-Wilde Pedique Plus

Wilde -Pedique Plus is een professioneel concept waarbij de teennagels kunnen worden gecorrigeerd. De gel is een elastische kunststof die zich aanpast aan alle bewegingen van de teennagel en voet, waardoor het op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Deze gel is zeer geschikt om mycosenagels te corrigeren, maar kan ook cosmetisch toegepast worden (o.a. ingescheurde nagels en French pedicure).

Nagelreparatie door Medisch Pedicure

Nagelreparatie

Met een speciale techniek corrigeer ik een beschadigde nagel waardoor ingroeien van de nagelplaat wordt verholpen of voorkomen. Ik herstel een kapotte of gescheurde nagelplaat, zodat deze er weer mooi uitziet.

Gellak Nagels door Pedicure of Manicure

Gellak Nagels

Ben je zelf niet in het bezit van mooie en stevige nagels? Je kunt de natuur rustig een handje helpen. Denk daarom eens aan het laten aanbrengen van kunstnagels door de pedicure of de manicure. Pronken met andermans veren noemen ze dat, maar het resultaat is wel hele mooie nagels, die natuurlijk zijn voorzien van een gellak of nagellak.

Lees verder over Gellak Nagels.