Pedicure in Made

Kirsten Goverde - Pedicure Oosterhout
Kirsten Goverde, Pedicure Oosterhout

Gecertificeerd en opgeleid

Jij bent op zoek naar een Pedicure in Made? Iemand die ervaren is en getraind tot Medisch Pedicure?

Goed dat je mij hebt weten te vinden. Alweer enkele jaren heb ik een praktijk aan huis in een eigen professionele ruimte. Meer dan 10 jaar heb ik ervaring als Medisch Pedicure en geef hier ook les in. 


Naast een normale pedicure behandeling waar ik je mee kan helpen is er ook een aantal specialiteiten. Dit zijn met name de diabetische voet, reumatische voet en behandeling van schimmelnagels.

Lekker in de buurt bij jou in Made

Reumatische Voet behandelingWil je één adres waar je terecht kunt voor al je voetverzorging? Voor zowel normale pedicure als medisch pedicure kun je bij mij terecht. Vanuit Made is het 5 of 10 minuutjes rijden.  

Vanuit mijn geschiedenis als Docente Pedicure heb ik een groot aantal verschillende voeten en de daarbij behorende pedicure behandelingen gezien. Voor elke voetklacht heb ik een oplossing en aarzel daarom niet om in ieder geval even contact op te nemen. 

Je moet je niet vergissen hoeveel onze voeten verdragen. Letterlijk dragen ze ons lichaam de hele dag en daarom zijn de voeten vaak vermoeid. Geef je voeten de aandacht die ze nodig hebben. Voor een uitgebreide pedicure behandeling in Made hoef je ook niet verder te zoeken. Een likdoorn of schimmelnagel kom ik regelmatig tegen, het is niets om je voor te schamen.  

Wat ik me kan voorstellen is dat je graag wilt weten hoe een en ander in zijn werk gaat? Nadat je contact hebt opgenomen (dat kan makkelijk met het formulier onderaan deze pagina) wil ik je graag even spreken. Dit eerste gesprek noem ik een intakegesprek en tijdens dit gesprek krijg ik een goed beeld welke behandeling er nodig is. Als ik daarna meteen met de behandeling ga beginnen, zijn dit grofweg de stappen die genomen gaan worden:

  • Je neemt plaatst op de speciale stoel achter een COVID19 veilig scherm
  • Voeten worden schoongemaakt en gedesinfecteerd.
  • Ik loop je nagels na en knip bij waar nodig
  • Controle van de zijkant van de nagels en nagelplaat
  • Last van ingegroeide nagels? Ik heb hiervoor speciale apparatuur waarmee ik nagenoeg pijnloos kan werken
  • Als ik een likdoorn tegenkom verwijder ik die professioneel
  • Last van veel eelt? Ook dat is geen probleem, die haal ik professioneel weg
  • Afsluitend smeer ik je voeten in met een verzorgende creme
Voor de volledigheid meld ik ook nog graag dat ik bij Provoet ben aangesloten. Dit is dé landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging beroep van pedicure en medisch pedicure. 

 

Overtuigd? Maak nu een afspraak

Het maken van een afspraak is vrijblijvend en verplicht je tot niets