Pedicure Oosterhout

Kirsten Goverde - Pedicure Oosterhout
Kirsten Goverde, Pedicure Oosterhout

Meer dan 10 jaar ervaring

Je bent op zoek naar een ervaren (medisch) pedicure in Oosterhout? 

Fijn dat je mij gevonden hebt. Inmiddels heb ik alweer een paar jaar mijn praktijk en heb een fijne klantenkring opgebouwd. Wat goed is om te weten is dat ik reeds 10 jaar ervaring heb als docente in de (medische) pedicure. 


Naast de standaard pedicure behandelingen waar ik je mee kan helpen zijn er ook een aantal specialiteiten. Dit zijn met name de diabetische voet, reumatische voet en behandeling van schimmelnagels.

Pedicure behandeling in Oosterhout

Reumatische Voet behandelingMedisch Pedicure Oosterhout is hét adres waar je terecht kunt voor professionaliteit, verzorging en advies op het gebied van voetverzorging. Bij mij komen zowel mannen als vrouwen. 

Ik kan een groot aantal voetklachten behandelen door mijn jarenlange ervaring als docente en heb ik mij verdiept in veel pedicure specialisaties. 

Onze voeten hebben letterlijk veel te verdragen en vaak is de voet als eerste vermoeid. Natuurlijk kan dit ook komen door slecht schoeisel, maar vaak ook door het (niet tijdig) laten verzorgen van je voeten. Een pedicure behandeling in Oosterhout zorgt ervoor dat blaren, likdoorns en ingegroeide teennagels tegen worden gegaan. Ik doe dit snel en efficient met speciale apparatuur. 

Natuurlijk ben je benieuwd wat je kunt verwachten nadat je een afspraak hebt gemaakt. Tijdens het eerste bezoek hou ik een intakegesprek met je, zodat ik een beter beeld krijg van jou en je voeten. Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat de conditie is van je nagels. Dan gaat de behandeling als volgt:

  • Voeten worden gedesinfecteerd.
  • Nagels worden op de juiste manier geknipt
  • De zijkanten van de nagels worden verzorgd en de nagelplaat word gepolijst.
  • Mochten er nagels zijn ingegroeid, dan behandel ik deze met speciale, nagenoeg pijnloze apparatuur.
  • Likdoorns en/of eelt? Die verwijder ik vakkundig.
  • Afsluitend een korte massage met speciale creme.
Het is goed om te weten dat we natuurlijk bij Provoet zijn aangesloten. Dit is dé landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging beroep van pedicure en medisch pedicure. 

 

Overtuigd? Maak nu een afspraak

Het maken van een afspraak is vrijblijvend en verplicht je tot niets