Kalknagels laseren

Last van kalknagels? Ik behandel jouw kalknagels snel en effectief met moderne lasertechniek. Zo kun jij deze voortaan jouw blote voeten met een gerust hart laten zien!

kalknagel behandeling met laser

Welkom bij Medisch Pedicure Den Hout jouw pedicure voor kalknagel laserbehandelingen

Heb jij last van kalknagels en ben je op zoek naar een effectieve oplossing? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels en de omliggende huid. Met geavanceerde laserapparatuur bied ik een doeltreffende behandeling zodat jij binnen enkele maanden weer prachtige en gezonde nagels hebt.

Onze diensten

Medisch Pedicure Den Hout is een allround pedicurepraktijk met een breed aanbod aan behandelingen en specialiteiten om jouw voeten mooi en gezond te houden. Natuurlijk ben ik ook bedreven in het knippen en vijlen van nagels, het verzorgen van beschadigde nagels en slecht groeiende nagels, het verwijderen van eelt en het behandelen van likdoorns. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van kalknagels door middel van een laserbehandeling zodat jij weer een gezonde nagel hebt.

Wat is een kalknagel?

Een schimmelnagel, ook wel kalknagel genoemd, is een veelvoorkomend probleem aan de nagels van de tenen, maar soms ook aan de vingernagels. In de medische wereld is de kalknagel ook wel bekend als onychomycose. Dit probleem wordt veroorzaakt door een infectie met schimmels. Als de schimmel opgenomen wordt, kan het de nagel aantasten. Dit is hoe schimmelinfecties ontstaan.

Schimmels die verantwoordelijk zijn voor een kalknagel worden vaak opgelopen in vochtige omgevingen, zoals zwembaden, douches en andere openbare ruimtes. Vochtige nagels zijn bovendien meer ontvankelijk voor deze schimmels. Strakke schoenen, beschadigde nagels, een verzwakt immuunsysteem en slechte voetverzorging kunnen het risico op schimmelnagels bovendien vergroten.

De infectie met deze schimmel start vaak aan de rand van de nagel, maar kan zich geleidelijk aan uitbreiden naar de rest van de nagel. Hierdoor verkleurt de nagel, wordt deze broos en brokkelig en wordt deze dikker dan andere nagels. In ernstige gevallen kunnen schimmelnagels zelfs loslaten.

kalknagels voor en na behandeling
Kalknagel
fox kalknagel behandeling

Kalknagels effectief oplossen met een laserbehandeling​

Meestal worden schimmelinfecties behandeld met een miconazol crème of orale anti-schimmel middelen, maar deze behandelingen zijn langdurig en lang niet altijd effectief. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor blijvend resultaat. Tegenwoordig kan de behandeling van schimmelnagels veel effectiever en veiliger.

Wil jij voor eens en altijd korte metten maken met jouw schimmelnagels? Dan hebben wij de oplossing in huis! Met de FOX schimmelnagel laser kunnen wij namelijk de infectie effectief behandelen door middel van de nieuwste techniek. Dit is een behandeling die aanhoudende verbetering geeft.

Het FOX III diode laserapparaat kan tijdens de behandeling veilig en gecontroleerd de nagel verwarmen met een fijne laserstraal. Deze laserbehandeling vernietigt de schimmel op de nagel zeer gericht en efficiënt zonder de huid te beschadigen. Deze methode is zeer effectief en bovendien pijnloos.

 

Wat kost een laserbehandeling voor kalknagels?

Natuurlijk ben je benieuwd naar het prijskaartje voor deze behandeling tegen kalknagels. Deze professionele en effectieve lasertechniek kost € 100,- per behandeling. Dit zijn de kosten voor het laseren van de schimmelnagels en voor het verzorgingsproduct voor de nagels.

Voor deze lasertherapie is geen vergoeding beschikbaar vanuit jouw zorgverzekering, maar het is een investering in jouw welzijn en de conditie van jouw voeten waar je blijvend plezier van hebt!

Gemiddeld zijn een aantal behandelingen van 15 tot 20 minuten nodig voor effectieve lasertherapie voor de kalknagel. Voor nagels die ernstig zijn aangetast zijn 3 à 4 behandelingen nodig voor het beste resultaat zodat de schimmel afsterft. Zo worden schimmelnagels goed behandeld en

Uit klinische studies is gebleken dat een behandeling met de FOX schimmelnagel laser voor 80% van de cliënten al na de eerste behandeling leidt tot mooie en heldere uitgroei van de nagel. Deze resultaten zijn na 8 weken na de eerste behandeling van lasertherapie al zichtbaar. Een aanhoudende verbetering is duidelijk merkbaar.

Omdat de resultaten van de laserbehandeling pas zichtbaar zijn na het uitgroeien van de nagels zijn uiteindelijke effecten van de laserbehandelingen na 12 tot 15 maanden zichtbaar. Het resultaat is mooie voeten met schimmelvrije nagels die gezien mogen worden.

fox-kalknagel-laser

Waarom kiezen voor Medisch Pedicure Den Hout?

Optimale veiligheid en hygiëne

Goede hygiëne en veiligheid is enorm belangrijk voor jouw en onze gezondheid. Daarom werken ik in mijn praktijk volgens strikte protocollen voor veiligheid en hygiëne. Bij mij ben je in goede handen.

Expertise in het behandelen van kalknagels

Kalknagels zijn erg vervelend, maar komen vaak voor. In mijn praktijk heb ik al veel klanten een effectieve schimmelnagel behandeling kunnen bieden.

Eerlijke en betaalbare tarieven

Je wilt mooie voeten en een gezonde huid, maar je betaalt liever niet te veel. Dat snappen wij als geen ander. Onze tarieven zijn daarom marktconform en redelijk. Zo kan ik een grote doelgroep van dienst zijn met pedicurebehandelingen.

Jarenlange ervaring met diverse pedicurebehandelingen

Als Medisch Pedicure ben ik gespecialiseerd in diverse pedicurebehandelingen en heb ik uitgebreide kennis van de nieuwste behandelingen en technologie voor optimaal resultaat.

Gespecialiseerde apparatuur voor pijnloos en effectief behandelen van kalknagels

Ik maak gebruik van de nieuwste apparatuur om jou zonder ongemak en met optimaal resultaat te helpen bij het krijgen van gezonde nagels.

fox laserbehandeling kalknagels

De medisch pedicure

Eén van de dingen die deze praktijk onderscheidt van andere pedicurepraktijken is dat ik een medische pedicure ben. Dit betekent dat ik naast de standaard pedicurebehandelingen om de voeten goed te verzorgen, zoals voetverzorging en verzorging van het nagelbed en het bijwerken van de teennagels, ook gespecialiseerd ben in medische behandelingen. Door deze medische achtergrond en verdiepingscursussen kan ik jou helpen met uiteenlopende voetproblemen.

Een medisch pedicure kan de voeten van mensen met diverse voetproblemen verzorgen. Dit omvat het verwijderen van eelt, het aanpakken van likdoorns en de kalknagels laserbehandeling. Maar het betekent ook dat ik uitkomst bieden bij voetproblemen die het gevolg zijn van aandoeningen als diabetes, reuma, slechte doorbloeding en ouderdom.

Maak vandaag nog jouw afspraak

Ben jij klaar voor gezonde nagels en mooie voeten? Of wil je jouw voeten laten verwennen met een professionele pedicurebehandeling? Maak dan vandaag nog jouw afspraak.

Wij zijn te bereiken via +31 6 28343484 of via ons contactformulier. Een afspraak met één van onze professionele pedicures is zo gemaakt.

Wil je graag weten wat wij voor jouw voeten kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden snel jouw vragen en voorzien je graag van advies op maat.

Kirsten Govere, Medisch Pedicure